Enon Hengitysyhdistys

Enon Hengitysyhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksemme toimii hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu- tuki- ja edunvalvontajärjestönä Joensuu Enon alueella.

Yhdistyksemme toiminta-alueena ovat Enon ja Uimaharjun taajamat. Yhdistyksemme on perustettu 1983. Jäseniä meillä on 364.

Järjestämmme jäsenillemme kylpylämatkoja, tuettuja lomia, teatteriretkiä ja liikuntaa molemmissa taajamissa. Myös luentotilaisuuksia pyrimme järjestämään eri sairausryhmille. Rahoitamme toimintaamme kesäisin Enon torin kesäkahviossa 1-2 viikkoa ja joulumyyjäisissä, jotka ovat Enossa, Uimaharjussa ja Joensuun keskussairaalan aulassa. Tuotteita myyjäisiin ja arpajaisiin valmistamme käsityökerhossa ja siellähän se tulee vertaistuki myös hoidettua.

Ryhmät: