Järviseudun Hengitysyhdistyksen jäsenedut

• Retkiä ja virkistystoimintaa
  • Jäsenkirje.V.2017 Jäsenkirje tulee jäsenmaksujen yhteydessä Tammikuussa.
  • Maksuttomia oppaita terveysasemilta, erilaisissa tapahtumista ja hallituksen jäseniltä (myös jäseneksiliittymis kaavakkeita)
  • Liikuntatapahtumia
  • Ilmanpuhdistimen lainausta ilmaiseksi terveysasemalta (Soini)
  • Jäsenedut uimahalleihin ja kuntosaleihin  Alajärvellä 15% sarjalipun hinnasta erotuksen maksaa jäsen itse.Etu alkaa vuoden  alusta ja se on  koko alueen jäsenille (Alajärvi,Lappajärvi.Evijärvi Vimpeli ja Soini) Jäsenkortti esitettävä lipun myynnissä edun saadaksesi.
  • Kuntosalilla Evijärvellä, Soinissa , Vimpelissä.ja entisellä Lehtimäellä samoin 15% etu sarjalipuista,erotuksen maksaa jäsen itse.
  • Allasjumppa toistaiseksi Lehtimäen Silmulla Opiston uimahallilla.
  • Keilaetu Alajärvellä Alvariinissa jäsenille, jotka olette innostuneet keilaamaan.Etu on 2€/ratatunti.Jäsenkortti esitettävä.
  • Adressi myyntiä Lehtimäellä ja Soinissa edullisesti.
  • Ohjausta Hengitysliiton puhelinneuvontaan (sisäilma ja korjausneuvonta)
  • Ohjausta Hengitysliiton puhelinneuvontaan (sosiaali- ja terveysturva)
  • Kun tarvitset majoitusta matkustaessasi kysy mahdollisia etuja Hengitysliiton jäsenille,etuja on useissa hotelleissa ja lomakeskuksissa.
  • Hengityslehdessä ilmoitellaan myös kuntoutuspalveluista joihin voi hakea lehdessä olevalla lomakkeella
  • Hengitys-lehti 4 kertaa vuodessa.
  • Paikallislehtien seuratoimintapalstoilla ilmoitellaan tapahtumista,myös yhdistyksen kotisivuilla.

Ryhmät: