Tuoksuttomasti työn- ja elämäniloa hanke on käynnistynyt 1.8.2016.

Julkaisuaika:
15.9.2016 09:02
Hankkeen pääkohderyhmänä ovat tuoksuille herkistyneet, hajusteallergikot ja kosketusihottumaa saavat henkilöt, yhteistyökumppaneiden työntekijät ja asiakkaat sekä edellä mainittujen ihmisten läheiset, työkaverit ja asiakkaat.

Hankkeen tavoitteena on huomata vanhoja hyviä käytänteitä ja etsiä uusia parantamaan kohderyhmän työnteon edellytyksiä ja helpottamaan työstä palautumista. Hankkeessa kiinnitetään huomiota arjen osallisuuteen erilaisten toimintaympäristöjen tuoksuttomuuden lisäämisellä.

Tähän pyritään esimerkiksi edistämällä tuoksuttomien työympäristöjen, asiointi- ja vapaaaikatoimintojen muodostumista. Tietoisuuden lisääntyessä jokainen voi vaikuttaa tuoksuttomuuden ylläpitämiseen erilaisissa toimintaympäristöissä.

Hankkeen toteuttavat Joensuun Seudun Hengitysyhdistys ja sitä hallinnoi Joensuun kaupunki. Hankkeen rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus, Euroopan Sosiaalirahasto (ESR) ja Joensuun kaupunki. Hanke toteutetaan 1.8.2016 - 31.10.2017.

Hankkeen työntekijät ovat Elina Mälkönen, projektipäällikkö ja Aimo Kuittinen, hanketyöntekijä.

Yhteystiedot: Elina Mälkönen, projektipäällikkö

0405134139  elinamalkonen@gmail.com

Yhteistyökumppanit:

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, PKSSK, Ihotautien klinikka

Joensuun kaupunginteatteri

Joensuun ortodoksinen seurakunta