Joensuun Seudun Hengitysyhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hengityselinsairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisuutta kuntalaisina sekä toimia terveellisen elinympäristön puolesta.

Joensuun Seudun Hengitysyhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksemme toimii Joensuun seudulla.

Yhdistyksemme tehtävänä on toimia hengityssairauksien ja tuberkuloosin ennaltaehkäisyn, hoidon ja kuntoutuksen puolesta, vaikuttaa sairastuneiden edunvalvonta- ja asiantuntija-järjestönä sekä tehdä yhteistyötä muiden vammais-, kansanterveys- ja vapaaehtoisten kansalaisjärjestöjen kanssa.
Yhdistys on perustettu vuonna 1990. Jäsenmäärä on noin 550 jäsentä.

Ryhmät: