Porinakerhon syyskausi 2017

Yhteyshenkilö:
Teija Huotari

PORINAKERHON SYYSKAUSI 2017

Päiväkahvia ja rupattelua ja hupattelua eri teemoilla klo 12-14 kuukauden parillisten viikkojen keskiviikkoina toimistolla Pohjolankatu 12 A 4 (Kajaani). Työryhmä Airi, Anneli ja Teija ja tiimiin ovat kaikki halukkaat tervetulleita.

18.10. HYVINVOINNIN TUKENA

Veera Valtanen, järjestökoordinaattori Suomen Sosiaali- ja terveys ry SOSTEn  Järjestö Kainuu 2.0 -hankkeesta

1.11.  HUOM. MUUTOS: Kodin turvallisuus-teema siirtyy, tilalla Swipe-esittely

muutos keskiviikon 1.11. ohjelmaan. Kotien turvallisuus -teema siirtyy myöhempään ajankohtaan asiantuntijan esteen takia. Sen sijaan Aila Ala-Karhu tulee esittelemään Swipe-uutuustuotteita.

15.11. YRTTIEN MAAILMA

Yrttineuvoja Elsa Lankinen teemalla luonnon omat yrtit teemaistajaisineen..

29.11.

MUUTOS LOPPUVUODEN OHJELMAAN:

Kalenterin ruuhkautumisen vuoksi vuoden viimeinen Porinakerho kokoontuu jo 29.11.
Ohjelmassa mm.  Anneli Korolaisen tietovisa, joulukahvit ja tietysti aina pukkia tai vähintäin tonttua toivoen ajatuksella "Ken lahjan antaa, se lahjan saa".

Kannattaa seurata ilmoituksia. Tontut kuiskivat, että mahdollisesti yhdistyksen jouluruokailut olisi tiistai-iltana 12.12. jatkosyyskokouksen yhteydessä.

terveisin
Teija