Kajaanin Seudun Hengitysyhdistys valitsi hallituksen vuodelle 2017.

Julkaisuaika:
30.11.2016 12:47
Yhdistyksen syyskokoukseen osallistui 19 henkilöä. Hallituksen jäsenet v. 2017 ovat Eija Hakkarainen, Teija Huotari, Leena Jokinen, Matti Juntunen, Kari Kinnunen ja Tuula Nygård. Kokouksessa oli läsnä Hengitysliiton Pohjois -Suomen aluesuunnittelija Päivi Suuniittu. Syyskokouksen jatkokokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Reijo Pitkälä

Kokoukseen osallistui 19 henkilöä. Hallituksen jäsenet v. 2017 ovat Eija Hakkarainen, Teija Huotari, Leena Jokinen, Matti Juntunen, Kari Kinnunen ja Tuula Nygård. Kokouksessa oli läsnä myös Hengitysliiton Pohjois - Suomen aluesuunnittelija Päivi Suuniittu. Varsianisessa syyskokouksessa puheenjohtaja jäi valitsematta, koska halukkuutta puheenjohtajaksi ei löytynyt. Syyskokouksen jatkokokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Reijo Pitkälä.

Toiminnantarkastajana jatkaa Anja Hyrkäs ja varatoiminnantarkastajana Heikki Läppänen.

Ryhmät: