Vertaistoiminta

Julkaisuaika:
2.1.2018 19:37
Vertaistoiminnassa voi vertaisena jakaa kokemuksia niin iloissa kuin suruissa ja näin voimaannuttaa meitä kaikkia.

Vertaistoiminnan yhdyshenkilö yhdistyksen hallituksessa v. 2018 on Teija Huotari, puh. 050 3403781 ja sähköpostiosoite teija.huotari@hengitysyhdistys.fi johon voit ottaa yhteyttä kaikissa aiheeseen liittyvissä asioissa. Jos olet kiinnostunut jostain vertaisryhmästä, vertaisohjaajakoulutuksesta tms., niin ota rohkeasti yhteyttä.

Tällä hetkellä on tiedossa harvinaista keuhkosairautta sairastavien vertaisryhmän aloittaminen ajatuksella, että se kattaa koko Kainuun. Myös uniapnearyhmä ja keuhkoahtaumaryhmä ovat suunnitteilla. Olemassa on myös laajemmalla alueella toimivia verkkovertaisryhmiä, joista löytyy tietoa myös Hengitysliiton sivuilta.

Terveisin Teija

Ryhmät: