Teatterimatka Vaasaan

11.5.2018
Sijainti:
Vaasan Kaupungin Teatteri

Kokkolan hengitysyhdistys tekee teatterimatkan Vaasaan 11.5.2018. Lähtö Kokkolasta noin kello 13 ja näytelmä alkaa kello 19. Sitä ennen on tarkoitus käydä syömässä Vaasan Rossossa. Näytelmä on Billy Elliot. Väliajalla kahvitus. Lipun hinta on 32€ ja matkan hitaa ei vielä tiedetty, ruokailu ja kahvi omakustanseisia. Yöllä takaisin Kokkolaan. Enemmän tästä tietää Kokkolan yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Heikkilä puh: 040-835 1301. Alustavasti paikkoja on varattu 40- hengelle.

"Maailmanlaajuisen menestyksen saavuttaneen Billy Elliot musikaalin pohjana on Lee Hallin käsikirjoitus Stephen Daldryn ohjaamaan elokuvaan Billy Elliot (2000). Musikaaliversio kantaesitettiin Lontoossa vuonna 2005 ja se on sittemmin valloittanut teatteriyleisöt ympäri maailmaa.

Ryhmät: