Jäsenedut

Tarjoamme sinulle

• Pyöräpiste Vaarapuro Ky myöntää Kalajokilaakson Hengitysyhdistyksen jäsenille voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan alennusta lajiin liittyvissä ostoissa 20 prosenttia, muista urheilutarvikkeista 15 prosenttia, polkupyöristä 10 prosenttia. Alennus ei koske tarjous-  ja aletuotteita.
  • Ylivieskan Urheilu ja Lelu Oy,  Latvalantie 6,  myöntää alennusta 10 prosenttia Kalajokilaakson Hengitysyhdistyksen jäsenille jäsenkorttia vastaan. Alennus ei koske kuitenkaan polkupyöriä eikä aseita.
  • Uintia Kalajoen SaniFani -kylpylässä ja Nivalan Uikossa jäsenhintaan voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan kerran viikossa.
  • Ilmainen kuntosalivuoro lauantaisin kello 13-14 Ylivieskan Kotikartano 2:ssa.
  • Kalajokiset jäsenet saavat Sanifanista kortin, jonka täytettyään heillä on oikeus uida alennushintaan.  Myös eläkkeellä olevilla kalajokisilla jäsenillämme on samat edut. Lisätietoja saa liikuntasihteeri Jouko Moilaselta kaupungilta.
  • Nivalassa on hengityssairaille kansalaisopiston jumppa. Lisätietoja kansalaisopistosta ja Aino Saukolta.

• Hengitysliiton maksuttomia oppaita.
  • Asiantuntijaluentoja
  • Hengitys  -lehti kuusi kertaa vuodessa