Ajankohtaista

Uusi vuosi ja kaikkea muuta

Puh | Julkaistu 14.1.2018 13:02 | 2 Kommenttia

Vuosi on alkanut taas. Nyt uudella innolla kaikki enemmän ja vähemmän vaivaiset mukaan!  Uusi hallitus yrittää keksiä kaikenlaista kivaa, mutta tietysti kovasti toivomme teiltä, rakkaat lukijat, uusia ideoita ja toiveita. Joo, jos en mitään kuule, voin kuvitella ettei kukaan jaksa minun juttujani lukea ... :/  pöh! 

Minäkin olen taas aktiivisemmin mukana. Pieni välivuosi teki hyvää, toivottavasti ;)  Nyt enemmän rampana, mutta myös enemmän vapaa-aikaa omaavana olen paremmmin mukana.  Pitää yrittää täyttää elämää muullakin kuin työllä. Noo, siis olen edelleenkin duunissa, mutta teen vähemmän eli lyhyempiä päiviä. Ei kaikki aina omien toiveiden mukaan tässä elämässsä mene, mutta pitää sopeutua ja löytää huonoistakin asioista se valoisa puoli. 

Kevättä kohti, . PUH 

 

kiitos palautteesta, laitoin asian eteepäin :)

Toiveistamme Timo Iivosen kanssa mainittakoon, että teatteria mahdollisimman paljon, kiitos. Minulle ei tule Silmua, onko mahdollista saada Helsinki 00730 Saniaiskuja 4 p 62. Ikävä kyllä emme pääse kylpylämatkalle tänä vuonna. Palaamme ed.yönä Portugalista. Hyvää alkanutta vuotta!

Kirjoita uusi kommentti
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.