Yhdistyksen uutisia

26.11.2017
Keski-uudenmaan hengitysyhdistys Kiittää LC Tuusulan osastoa saamastaan lahjoituksesta hengityssairaiden liikunnan tukemiseen.
30.10.2017
Tuusulassa on tarjolla vuokra-asuntoja
3.10.2017
Keski-Uudenmaan Hengitysyhdistys järjesti kaikille avoimen sisäilmailta-luentotilaisuuden Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa keskiviikkona 27.9. Tilaisuudessa Työterveyshuollon ja ympäristölääketieteen professori Tuula Putus kertoi ajankohtaista asiaa sisäilmatutkimuksesta. Rakennusmestari Matti Eklund pureutui rakennusten kosteusvaurioihin, sekä niiden syihin ja seurauksiin. Hengitysliiton suunnittelija Kiti Haukilahti valotti sisäilmasta sairastuneiden sosiaalista asemaa yhteiskunnassamme. Pentinkulma-sali täyttyi kiinnostuneista kuulijoista ja yleisön kysymykset herättivät hyvää keskustelua.
10.3.2017
Keravalaisäidit Reetta Lappalainen ja Titta Turtiainen ovat tehneet kuntalaisaloitteen, jolla halutaan varmistaa, että lasten oikeudet turvalliseen ja terveelliseen kasvu- ja oppimisympäristöön toteutuvat. Aloite julkaistiin kuntalaisaloitepalvelussa tammikuussa ja se tähtää valtuustokäsittelyyn, joka edellyttää, että 2 % äänioikeutetuista keravalaisista osallistuu siihen. Reetta ja Titta vaikuttavat myös valtakunnallisessa Vihaiset äidit -ryhmässä, joka ajaa lasten oikeuksia terveelliseen sisäilmaan. Ryhmän aloitteesta kuntalaisaloitteita on julkaistu Keravan lisäksi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Akaalla ja Salossa. Keski-Uudenmaan Hengitysyhdistys tukee aloitteita ja haluaa olla mukana luomassa sisäilmaltaan parempaa tulevaisuutta.
22.2.2017
31.10.2016
Keski-uudenmaan hengitysyhdistys voitti koko sarjan.
15.5.2016
"Kuntoile kohti kesää" -tapahtumasta ja Helin kesästä on tehty videot.
15.8.2015
Hengitysliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi FM Markku Hyttinen