Liikunta ja vertaisryhmät.

OIKEIN HYVÄÄ LIIKUNNALLISTA KEVÄTTALVEA  KAIKILLE.

KUNTOSALI.

Hyrylän uimahallin kuntosalilla voit käydä itsenäisesti 1€ hintaan (+uimahalli maksu)maksaessasi uimahallin kassalle merkitse nimesi yhdistyksen listaan.

JUMPPARYHMÄT:​

​Kevät 2018 jumpat alkaa viikolla 4.

VESIJUMPPAA
Hyrylässä  tiistaina 16.1.Alkaen klo 18,00-18,30.
Järvenpäässä keskiviikkona klo 18.00-18.30.

UIMAKOULU.

Uimakoulut peruutettu toistaiseksi .Tarkemmat tiedot myöhemmin

KUIVAJUMPPAA

Hyrylässä torstaisin 25.1. Alkaen  klo 13.30 -14.30  ja
Keravalla maanantaisin 22.1. Alkaen klo 17.00-18.00.

Tervetuloa uudet ja vanhat jumppaajat!

MUUT LIIKUNTARYHMÄT:

​Boccia . Aloitetaan Boccia kevät-kausi 4,1,2018 klo 11

BOCCIAA pelataan  torstaisin  klo 11.00-12.00 Tuusulan uimahallin alakerrassa, os. Rykmentintie 1, Tuusula (Hyrylä).

Vielä mahtuu mukaan tule kokeilemaan.

Yhteydenotot puh. 050 913 4693  tai Kaj.Pirhonen@elisanet.fi

_____________________________________________

KUNTOPIIRIT  aikuisille Keravalla ja Tuusulassa:

Ilmoittautumiset ryhmiin yhdistys puh. 040 573 3146

Ohjaaja: Liikunnanohjaaja Merja Kataja.                                                         Kausimaksu Kerava 30 e,      Hyrylä 25 e.

Kuntopiiri Keravalla maanantaisin klo 17-18.00 Viertolan Päiväkeskuksessa, Timontie 4 Kerava

Kuntopiiri Tuusulassa torstaisin klo  13.30 -14300 Hyrylässä uimahallin alakerrassa, jumppaamme ns. tuolijumppaa, teemme lihaskuntoliikkeitä erilaisilla välineillä, esim. keppiä/kuminauhaa apuna käyttäen. Teemme syvälihasvenytyksiä oikein hengittäen. Lisäksi harjoitamme tasapainoa ja koordinaatiota, jumpat sopivat kaikenkuntoisille, emme jumppaa ns. makuutasossa vaan kaikki liikkeet on sovellettu tuolijumppaliikkeiksi tai tuolia apuna käyttäen.

Voit liikkua aivan oman vointisi mukaan!

Jos tulet mukaan liikuntaryhmiin kesken kauden, niin maksu sovitetaan jäljellä oleviin käyntikertoihin, myös tutustuminen onnistuu ilman lisävelvotteita!

___________________________________________

VESILIIKUNNAT

Vesijumppa Tuusulassa Hyrylän uimahallissa tiistaisin klo 18,00 -18,30
llmoittautumiset yhdistys P.040-573 3146

Ryhmät ovat avoimia kaikille, mutta etusija jäsenillä.
Hinta muille kuin yhdistyksemme jäsenille on 25 € kausi.
Vetäjänä liikunnanohjaaja Merja Kataja.

Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Liikunta on lääkettä!

Tuusulan kunta tukee erityisliikunnan järjestämistä Tuusulassa, joten toistaiseksi olemme pystyneet tämän tuen vuoksi pitämään ryhmän maksuttomana yhdistyksemme jäsenille.

Vesijumppa Järvenpäässä  uimahallissa (osoite Seutulantie ) keskiviikkoisin
klo 18.00-18.30.
Vetäjänä Malla Lehtonen.
Kausimaksu  30 €

Ilmoittautumiset: puh. 040-573 3146, keskiuusimaa@hengitysyhdistys.fi

Ryhmät ovat avoimia kaikille, mutta etusija jäsenillä.

_______________________________________________

KEILAILU

TOISTAISEKSI TAUOLLA, VETÄJÄN SAIRASTUMISEN  VUOKSI.  JATKUU KEVÄÄMMÄLLÄ!

Järjestämme keilausta jäsenillemme noin 1-2 kertaa kuukaudessa Tuusulassa Sulantie 24  Tervetuloa !    klo 16.00   2,5 oli yhdistyksen mestaruus turnaus.Naisten mestaruuden voitti Susanna Marttila miesten sarjan voitti Timo Koivisto.
Yhdistys tukee kustannuksia ja lisäksi osallistujille tulee pieni omavastuumaksu ( n. 5 e / kerta).

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä:  puh. 040 -573 3146 / yhdistys

VERTAISRYHMÄT JA VERTAISTUKEA.

- Järjestämme vertaistapaamisia toiveiden mukaan eri sairausryhmille. Vertaistukea järjestetään Hyrylän pääterveysasemalla (2 kerros Hyryläntie 13 klo 10-12  joka kuukauden toisena perjantaina alkaen (Vertaistuki jatkuu  2018   12.1   9.2  9.3  13.4,kokoustila Aleksi 18.5  4.6  14.9  12.10  9.11  ja 14.12 Kokoustila Martta-Maria ) Keuhkoahtauma, tupakastavieroitus, astma, uniapnea,  home, sisäilma  jne. tule rohkeasti mukaan keskustelemaan.

Vertaisryhmä SARKOIDOOSIA sairastaville

Sarkoidoosia sairastavien vertaisryhmä kokoontuu Hengitysliiton keskustoimistolla Helsingissä (Oltermannintie 8)

_____________________________________________

Ryhmät: