Kotkan Hengitysyhdistys

Kotkan Hengitysyhdistys on Hengitysliiton jäsenyhdistys. Se on perustettu vuonna 1946 ja sen jäsenmäärä on hieman yli 200. Yhdistyksen toimialue käsittää Kotkan kaupungin ja Pyhtään kunnan.

Yhdistyksen toiminnassa pyritään huomioimaan eri-ikäisten jäsenten tarpeet järjestämällä koko perheille suunnattua toimintaa. Yhdessä lähiyhdistysten (kymi - Karhula ja Hamina)kanssa järjestään ajankohtaisista aiheista luentotilaisuuksia ja retkiä.

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan kaikkiin yhdistyksen sekä hengitysliiton järjestämiin tilaisuuksiiin ja tapahtumiin.

Liity jäseneksi

Liittymällä paikallisen hengitysyhdistyksen jäseneksi pääset osalliseksi yhdistyksen ja liiton tarjoamista palveluista. Lisäksi voit osaltasi vaikuttaa hengityssairaille tärkeisiin asioihin. Kuka vain, joka hyväksyy liiton säännöt, voi liittyä jäseneksi!

Jäsenmaksu:

Varsinainen jäsen 22 €

Perheenjäsen ja lapsijäsen 11 €

Helpoiten liityt Kotkan hengitysyhdistyksen jäseneksi Helin sivuilla tai pyytämäälä jäsenlomakkeen yhdistyksemme sihteeriltä.

Ryhmät: