Yhdistyksen uutisia

5.1.2018
Kymin-Karhulan Hengitysyhdistys ry. juhlii 60-vuotista olemassaoloaan 21. tammikuuta 2018. Juhlatilaisuus pidetään ravintola Wanhassa Lasimestarissa Karhulassa William Ruthin katu 3.
22.12.2017
Kymin-Karhulan Hengitysyhdistys toivottaa hyvää ja rauhallista joulunaikaa ihan jokaiselle.
11.12.2017
JÄSENTIEDOTE Nyt tuetulle lomalle toukokuussa 2018 Härmän kuntokeskukseen Yhdistyksemme haki ensimmäistä kertaa tuettua ryhmälomaa ja meidän hakemuksemme hyväksyttiin. Vietämme tammikuun jäseniltaa 18.1.2018 kodintalolla kello 18.00.Tilaisuudessa annetaan opastusta ja neuvontaa lomalle hakemisessa. Hyvinvointilomat(lomajärjestö) on varsinainen loman järjestäjä, jonka yhteistyötaho olemme. Alla lisätietoa lomasta
7.12.2017
Itärannan saunalla vietettii 2.12.2017 yhdistyksemme pikkujoulujuhla. Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... Mukavat ihmiset tekevät onnistuneen juhlan, mutta ne jotka luovat puitteet ansaitsevat erikois kiitoksen ratkiriemukkaan pikkujoulujuhlan onnistumisesta. Suuri kiitos teille Kirsi, Riitta, Sari, Sari, Sirpa ja Laina siitä, että loitte meille mahdollisuuden nauttia pikkujoulustamme. Jotta saisimme nauttia muistikuvista niin laitan tonne kuvagalleriaan muutaman otoksen näytille.
14.11.2017
Yhdistyksen pikkujoulujuhla pidetään lauantaina 2.12.2017 klo 16.00 alkaen Itärannan saunalla osoite Äijäkän tie 92 (Ahlströmin entinen edustussauna) Huvitoimikunta on loihtinut joulujuhlaamme yllätysohjelmaa ja joulupukkikin on luvannut kuulemma vierailla paikalla... Jouluaterian hinta on 24€/henkilö ja jokainen varaa ja tuo tullessaan itselleen sopivaksi katsomansa ruokajuomat.
12.11.2017
Yhdistyksen syyskokous pidetään torstaina 16.11.2017 klo 18.00 alkaen Karhulassa Kodintalolla Vesivallintie 21 48600 Kotka
28.9.2017
Lokakuun jäsenilta Luovissa torstaina 19.10.2017 klo 18.00 alkaen. Vietämme lokakuisen tiistain jäseniltaa luonnonhelmassa liikkuen ja saunoen sekä mennyttä kesää vielä muistellen. Illan ajatuksena on saada osallistujille hyvää mieltä ja rentoa oloa yhdessä tehden, joten viedään ne keuhkot pihalle raittiiseen ilmaan. Jäsenillan teemana on "Lisäaikaa liikunnalle" Tarkoituksena on kokoontua porukalla ja viettää hetki "pihalla" liikkuen hyvässä seurassa uusien liikuntasauvojen kera. Luovissa om myös sauna kuumana sekä mahdollisuus nauttia ja virvokkeita. Grilli on myös kuumana joten voit nauttia herkuista omia makkaroita paistaen. Muista ottaa uikkarit ja oma pyyhe matkaan.
19.9.2017
Yhdistyksen jäsenille maksuttomat lämminvesiuinnit Karhivuorikodin terapia-altaalla ajalla 30.8 - 23.11 parittoman viikon keskiviikkona klo.18.30 - 19,30. Etuovi on lukittuna joten kulku sisätiloihin sekä myös poistuttaessa tapahtuu takaovesta.
19.9.2017
Syksyn ensimmäinen jäsenilta pidetään 21.9. klo 18.00 alkaen Karhulassa Kodintalolla Vesivallintie 21. Syyskauden avaus kahvikupposen ääressä kuulumisia kertoen ja syksyn toimintaa suunnitellen.
10.9.2017
Suomen luonnon päivänä Repoveden kansallispuistossa! Aamulla 26.8.2017 mitään pelkäämätön hurjajoukko hengitysyhdistyksen rohkelikkoja (13) astui Karhulan linja-autoasemalla bussiin ja matka kohti tuntematonta alkoi. No ei aivan kaikille ollut matkan kohde tuntematon mut ehkä kuitenkin joillekin. Perillä linjurista ulos astuttuamme ja matkaan päästyämme oli ensimmäinen koettelemus kun edessä oli riippusilta "huikauhia". Toisille se oli retken kovin koettelemus ja toiset siitä selvisivät helpommalla. Kaikki me siitä menimme yli ja uskaliaamat tulivat samaa reittiä takasinkin joten se oli vissiin sitä "siedätyshoitoo" Kiireisimmät ja kovakuntoisimmat ehtivät varmaankin kiertää useammankin lenkin kansallispuiston alueella ja välissä kuunnella kuorolauluakin ;) Eväät tuli syötyä ( jotkut ehkä tosin vasta paluumatkalla linja-autossa) ja makkara paistettua ja pakkikahvit keitettyä joten eräkokemuksia hankittiin kaikki ja kukin omalla tavallaan raittiissa ulkoilmassa samoillessamme. Kiitos kaikille mukana olleille. Muutama retkestä löytyy tuolta kuvagalleriasta.
26.6.2017
Kävimme 10.6.2017 opastetulla päiväretkellä Suomenlinnassa. Säänhaltia oli suosiollinen ja ei kastuttu koko retken aikana. Mukana oli 23 matkalaista nauttimassa alkukesän lauantaipäivästä. Oppainamme toimivat "paikalliset asukkaat" Laina ja Kai Virkelä :D Iso kiitos heille Kuvia retkeltämme löytyy kuvagalleriasta
16.4.2017
Yhdistyksen kevätkokous pidetään 20.4.2017 klo 18.00 alkaen Karhulassa Vesivallintie 21. Kokouksessa käsitellään sääntöjen edellyttämät kevätkokousasiat sekä hyväksytään mm. yhdistyksen uudet säännöt.
4.2.2017
Kokoonnumme hdistyksen helmikuun jäseniltaan Kodintalolle Karhulaan 16.2.klo. 18.00. Jäseniltaan on tulossa ulkopuolinen luennoitsija Päivi Lattunen Kontio-apteekin apteekkari. Hän saapuu kertomaan jostakin meitä kiinnostavasta aiheesta.
22.12.2016
" Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan, joulu joutui jo rintoihinkin. Ja kuuset ne kirkkaasti luo loistoaan jo pirtteihin pienoisihin..."
18.9.2016
Yhdistyksen syyskokous pidetään torstaina marraskuun 17 päivänä klo.18.00 alkaen Kodintalolla Karhulassa. Kokouksessa päätetään vuoden 2017 toimintasuunnitelmasta ja tulo ja menoarviosta sekä valtaan yhdistyksen hallitukseen jäsenet erovuoroisten tilalle ja puheenjohtaja seuraavaksi toimintakaudeksi. Kokouksessa kasitellään kaikki muutkin sääntöjen syyskokouksessa käsiteltäväksi määräämät asiat. ___________________________________________________________ Kokouksen alussa astmahoitaja Eija Mantila luennoi aiheesta "Keuhkosairaan polku terveydenhuollossa" Kokouksessa kahvitarjoilu. Tervetuloa: Hallitus.