Yhdistyksen uutisia

14.11.2017
Yhdistyksen pikkujoulujuhla pidetään lauantaina 2.12.2017 klo 16.00 alkaen Itärannan saunalla osoite Äijäkän tie 92 (Ahlströmin entinen edustussauna) Huvitoimikunta on loihtinut joulujuhlaamme yllätysohjelmaa ja joulupukkikin on luvannut kuulemma vierailla paikalla... Jouluaterian hinta on 24€/henkilö ja jokainen varaa ja tuo tullessaan itselleen sopivaksi katsomansa ruokajuomat.
12.11.2017
Yhdistyksen syyskokous pidetään torstaina 16.11.2017 klo 18.00 alkaen Karhulassa Kodintalolla Vesivallintie 21 48600 Kotka
28.9.2017
Lokakuun jäsenilta Luovissa torstaina 19.10.2017 klo 18.00 alkaen. Vietämme lokakuisen tiistain jäseniltaa luonnonhelmassa liikkuen ja saunoen sekä mennyttä kesää vielä muistellen. Illan ajatuksena on saada osallistujille hyvää mieltä ja rentoa oloa yhdessä tehden, joten viedään ne keuhkot pihalle raittiiseen ilmaan. Jäsenillan teemana on "Lisäaikaa liikunnalle" Tarkoituksena on kokoontua porukalla ja viettää hetki "pihalla" liikkuen hyvässä seurassa uusien liikuntasauvojen kera. Luovissa om myös sauna kuumana sekä mahdollisuus nauttia ja virvokkeita. Grilli on myös kuumana joten voit nauttia herkuista omia makkaroita paistaen. Muista ottaa uikkarit ja oma pyyhe matkaan.
19.9.2017
Yhdistyksen jäsenille maksuttomat lämminvesiuinnit Karhivuorikodin terapia-altaalla ajalla 30.8 - 23.11 parittoman viikon keskiviikkona klo.18.30 - 19,30. Etuovi on lukittuna joten kulku sisätiloihin sekä myös poistuttaessa tapahtuu takaovesta.
19.9.2017
Syksyn ensimmäinen jäsenilta pidetään 21.9. klo 18.00 alkaen Karhulassa Kodintalolla Vesivallintie 21. Syyskauden avaus kahvikupposen ääressä kuulumisia kertoen ja syksyn toimintaa suunnitellen.
10.9.2017
Suomen luonnon päivänä Repoveden kansallispuistossa! Aamulla 26.8.2017 mitään pelkäämätön hurjajoukko hengitysyhdistyksen rohkelikkoja (13) astui Karhulan linja-autoasemalla bussiin ja matka kohti tuntematonta alkoi. No ei aivan kaikille ollut matkan kohde tuntematon mut ehkä kuitenkin joillekin. Perillä linjurista ulos astuttuamme ja matkaan päästyämme oli ensimmäinen koettelemus kun edessä oli riippusilta "huikauhia". Toisille se oli retken kovin koettelemus ja toiset siitä selvisivät helpommalla. Kaikki me siitä menimme yli ja uskaliaamat tulivat samaa reittiä takasinkin joten se oli vissiin sitä "siedätyshoitoo" Kiireisimmät ja kovakuntoisimmat ehtivät varmaankin kiertää useammankin lenkin kansallispuiston alueella ja välissä kuunnella kuorolauluakin ;) Eväät tuli syötyä ( jotkut ehkä tosin vasta paluumatkalla linja-autossa) ja makkara paistettua ja pakkikahvit keitettyä joten eräkokemuksia hankittiin kaikki ja kukin omalla tavallaan raittiissa ulkoilmassa samoillessamme. Kiitos kaikille mukana olleille. Muutama retkestä löytyy tuolta kuvagalleriasta.
26.6.2017
Kävimme 10.6.2017 opastetulla päiväretkellä Suomenlinnassa. Säänhaltia oli suosiollinen ja ei kastuttu koko retken aikana. Mukana oli 23 matkalaista nauttimassa alkukesän lauantaipäivästä. Oppainamme toimivat "paikalliset asukkaat" Laina ja Kai Virkelä :D Iso kiitos heille Kuvia retkeltämme löytyy kuvagalleriasta
16.4.2017
Yhdistyksen kevätkokous pidetään 20.4.2017 klo 18.00 alkaen Karhulassa Vesivallintie 21. Kokouksessa käsitellään sääntöjen edellyttämät kevätkokousasiat sekä hyväksytään mm. yhdistyksen uudet säännöt.
4.2.2017
Kokoonnumme hdistyksen helmikuun jäseniltaan Kodintalolle Karhulaan 16.2.klo. 18.00. Jäseniltaan on tulossa ulkopuolinen luennoitsija Päivi Lattunen Kontio-apteekin apteekkari. Hän saapuu kertomaan jostakin meitä kiinnostavasta aiheesta.
22.12.2016
" Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan, joulu joutui jo rintoihinkin. Ja kuuset ne kirkkaasti luo loistoaan jo pirtteihin pienoisihin..."
18.9.2016
Yhdistyksen syyskokous pidetään torstaina marraskuun 17 päivänä klo.18.00 alkaen Kodintalolla Karhulassa. Kokouksessa päätetään vuoden 2017 toimintasuunnitelmasta ja tulo ja menoarviosta sekä valtaan yhdistyksen hallitukseen jäsenet erovuoroisten tilalle ja puheenjohtaja seuraavaksi toimintakaudeksi. Kokouksessa kasitellään kaikki muutkin sääntöjen syyskokouksessa käsiteltäväksi määräämät asiat. ___________________________________________________________ Kokouksen alussa astmahoitaja Eija Mantila luennoi aiheesta "Keuhkosairaan polku terveydenhuollossa" Kokouksessa kahvitarjoilu. Tervetuloa: Hallitus.
18.9.2016
Vuoden 2016 pikkujouluvalmistelut on aloitettu. Tarkoituksemme on viettää yhdistyksen pikkujoulua tälläkertaa kulttuuripainoitteisesti lauantaina 10.12.klo.18.00 alkavasta esityksestä Kotkan kaupunginteatterista on varattu 30 paikkaa musikaaliin Saturday nigth fever "Lauantai-illan huumaa". Teatteriesityksen jälkeen menemme yhdessä ravintola Franssmaniin ruokailemaan noin klo 21 aikoihin. Teatteriesityksen hinta on 38€/lippu ja ruokailu 33€/annos. Jäsenellä on mahdollisuus osallistua halutessaan vain toiseen tapahtumaan. Tarkemmat tiedot ja sitovat ilmoittautumiset puheenjohtaja Matti Turunen 17.11.2016 mennessä puhelin +358 440 111 926.
18.9.2016
Vietämme lokakuisen tiistain jäseniltaa luonnonhelmassa liikkuen ja saunoen sekä mennyttä kesää vielä muistellen Luovissä 18.10.2016. Illan ajatuksen on saada osallistujille hyvää mieltä ja oloa yhdessä tehden, joten viedään ne keuhkot pihalle raittiiseen ilmaan. Jäsenillan teemana on "Lisäaikaa liikunnalle" Tarkoituksena on kokoontua porukalla ja viettää hetki "pihalla" liikkuen hyvässä seurassa, sekä saunoen ja virvokkeita nauttien. Grilli on myös kuumana joten voit nauttia herkuista omia makkaroita paistaen. Muista ottaa uikkarit ja oma pyyhe matkaan
8.9.2016
Syyskuun jäsenilta pidetään 15.9 Kodin-talolla Karhulassa. Kokoonnumme kahvikupin ääressä ja muistelemme mennyttä kesää sekä suuntaamme katseemme kohden syksyn toimintaa. Tuuthan siäkin!
8.9.2016
Syksyn uintivuorot Karhuvuorikodin alkavat Keskiviikkona 14.9.2016 Uintiaika on klo.18.30-19.30 välisenä aikana. Syksyn vuorot jatkuvat jokaisena parittoman viikon keskiviikkona 7.12.2016 asti.