Pikkujoulujuhla

Julkaisuaika:
14.11.2017 16:46
Yhdistyksen pikkujoulujuhla pidetään lauantaina 2.12.2017 klo 16.00 alkaen Itärannan saunalla osoite Äijäkän tie 92 (Ahlströmin entinen edustussauna) Huvitoimikunta on loihtinut joulujuhlaamme yllätysohjelmaa ja joulupukkikin on luvannut kuulemma vierailla paikalla... Jouluaterian hinta on 24€/henkilö ja jokainen varaa ja tuo tullessaan itselleen sopivaksi katsomansa ruokajuomat.

Illan aikana järjestetään myös perinteinen arvonta jossa on mahdollisuus voittaa palkintoja.

Silmän ja käden yhteispeliä mitataan tarkkuusheitoilla. Varaathan siihen euron kolikoita niin pääset osallistumaan. Palkintona on ennakkotietojen mukaan "vatupassi"

Varsinaisen ohjelman lisäksi tiaisuudessa on mahdollisuus saunoa, joten varauduthan omalla pyyhkeellä ja saippualla.

Ilmoittautuminen p. 044 51118 746 iltaisin 18.11. mennessä.

Ps. Asu vapaa mut pakollinen... Ei kannata pukeutua juhlavasti vaan rento vapaa-ajan vaatetus.

Tervetuloa viettämää "laatuaikaa" mukavassa seurassa toivoo huvitoimikunta

EsikatseluLiiteKoko
tontut.gif