Yhdistyksen uutisia

10.9.2016
Länsi-Lapin Hengitysyhdistys osallistui Hengitysliitto ry:n järjestämään kotisivujen päivittämiskoulutukseen
11.4.2016
Hengitys- ja sydänsairaiden sekä ikääntyvien lisäksi katupöly aiheuttaa haittaa lapsille. Erityisesti matalalla rattaissa ja vaunuissa olevat lapset ovat vaaravyöhykkeessä.
4.4.2016
Eeva-Liisa Peltonen valmistui kokemustoimijaksi 20.3. Hengitysliiton koulutuksesta lähti maailmalle kaikkiaan kahdeksan uutta pohjoissuomalaista kokemusvaikuttajaa.
10.3.2016
Vaikka elämästäni ei tullut sitä, mitä olin suunnitellut, ei siitä huono elämä tullut, kirjoittaa Eeva-Liisa Peltonen. Kemiläinen Eeva-Liisa sairastaa harvinaista hengityssairautta ja valmistuu pian kokemustoimijaksi.
10.3.2016
Hoitamaton uniapnea kolminkertaistaa riskin joutua liikenneonnettomuuteen, muistuttaa Länsi-Lapin Hengitysyhdistys Uniapneapäivän alla.
8.3.2016
Hengitysliiton verkkotoimitus vieraili lastenlääkäri Tiina Tuomelan juttusilla. Tapaamisen tuloksena syntyi video lasten sisäilmaoireilusta ja oireiden selvittelystä.