Onnistunutta yhteistyötä Mänttä-Vilppulassa

Julkaisuaika:
12.5.2016 10:06
Kansallista uniapneapäivää juhlistettiin Länsi-Suomessa hyvän yhteistyön siivittämänä. Mänttä-Vilppulassa järjestettiin 16.3. uniapneaa ja diabetesta käsitellyt asiantuntijaluento, josta tuli hieno yleisömenestys.

Keuhkolääketieteen professori, keuhkosairauksien ylilääkäri Olli Poloa oli paikan päällä kuulemassa yli 90 kiinnostunutta.

Yhteistyökumppaneina Mäntän Seudun Hengitysyhdistyksellä oli Mäntän Seudun Diabetesyhdistys, Mäntän Martat, Mäntänvuoren terveys sekä ResMed.

Lääkärin luento oli kansantajuinen ja esityksen aikana syntyi vilkasta keskustelua sekä kysymyksiä. ResMedin tuote-esittelijä toi tilaisuuteen nähtäväksi uusimpia uniapnean hoitolaitteita. Unihoitaja ja diabeteshoitaja tekivät kahvitauon aikana riskitestejä ja verensokerimittauksia.

Teksti Hanna-Leena Kärkkäinen

Ryhmät: