Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry

Yhdistyksemme edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Tuomme hengityssairaiden äänen kuuluviin ja valvomme heidän etujaan. Tarjoamme hengityssairaille ja heidän läheisilleen yhteisön, jonka kautta voi osallistua vaikuttaa.

Yhdistyksemme on perustettu v. 1947. Yhdistyksen tarkoituksena on sosiaali- ja terveysalan järjestönä ja Hengitysliiton jäsenenä edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää.

Yhdistyksemme toimii 12 kunnan alueella:
Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Oulu, Pudasjärvi, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi ja Vaala.

Koska yhdistyksemme toimii maantieteellisesti laajalla alueella toiminnan järjestämiseksi ympäristökunnissa olemme perustaneet Silmutoimikuntia eli Silmuja, jotka järjestävät toimintaa omalla alueellaan ja tekevät yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Jäseniä yhdistyksessämme on jo noin 1 700.

Tule mukaan - yhdessä olemme enemmän!

Voit seurata meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä

Ryhmät: