Ajankohtaista

Kansalaiset kutsutaan mukaan parantamaan rakennusten kosteus- ja homeongelmia

Julkaisuaika: 
10.11.2012 14:42
Eduskunnan tarkastusvaliokunta pyytää kansalaisia osallistumaan rakennusten kosteus- ja homeongelmista käytävään keskusteluun. Keskustelu liittyy eduskunnan tarkastusvaliokunnan teettämään, lokakuun puolessa välissä julkistettuun tutkimukseen rakennusten kosteus- ja homeongelmista.

Tutkimuksessa tuotettiin tietoa rakennusten kosteus- ja homeongelmien syistä, laajuudesta ja vaikutuksista sekä esitettiin kehittämisehdotuksia tilanteen parantamiseksi.

Nyt kansalaiset voivat esittää näkemyksiään valmistuneesta tutkimuksesta sekä kosteus- ja homeongelmien syistä ja tarvittavista parantamistoimista otakantaa.fi-palvelussa. Tarkoituksena on saada valmistelutyöhön kansalaisten näkemyksiä, asiantuntemusta ja mielipiteitä.

Tarkastusvaliokunta tulee loppuvuoden aikana kuulemaan rakennusten kosteus- ja homeongelmista lukuisia asiantuntijoita, myös Hengitysliittoa. Valiokunta valmistelee asiasta mietinnön, joka tulee eduskunnan täysistunnon päätettäväksi ensi keväänä. 

Keskustelun voi osallistua klikkaamalla linkkiä: http://www.otakantaa.fi/fi-FI/Hankkeet/Rakennusten_kosteus_ja_homeongelmat

Tarkastusvaliokunnan tilaaman tutkimus rakennusten kosteus- ja homeongelmista löytyy osoitteesta http://www.eduskunta.fi/trv.
 

Ryhmät: