Raahen Seudun Hengitysyhdistys ry

Raahen Seudun Hengitysyhdistys ry on perustettu 1965 ja se on Hengitysliiton jäsen. Yhdistyksemme toimii hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu-, tuki- ja edunvalvontajärjestönä Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien alueella.

Yhdistys tekee aktiivista yhteistyötä päättäjien ja viranomaisten sekä vammais-, kansanterveys- ja muiden vapaaehtoisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

Yhdistyksessä on noin 600 jäsentä, joista suurin osa on astmaa sairastavia tai astmalasten huoltajia.

Lapsijäseniä on 20. Lisäksi jäsenistöön kuuluu myös allergista nuhaa, uniapneaa ja keuhkoahtaumatautia sairastavia sekä tuberkuloosin sairastaneita.

Lisätietoa keuhkosairauksista Hengitysliiton sivuilta.

Puheenjohtaja Tuulikki Hautala,  Raahe
050-524 4658 tai tuulikki.hautala@kotinet.com
Raahen Seudun Hengitysyhdistyksen säännöt

Yhdistyksemme kannattajajäseniä ovat kaikki toimialueemme apteekit:
Raahessa Härkätorin ja Kauppaporvarin apteekit, Pattijoen apteekki sekä Pyhäjoen, Siikajoen ja Vihannin apteekit.

Ryhmät: