Yhdistyksemme jäsenedut sinulle!
Liittymällä Tampereen Hengitysyhdistys ry:n jäseneksi saat
- ohjausta ja neuvotaa hengityssairauksien ennaltaehkäisystä, hoidosta ja kuntotuksesta
- liikuntaryhmät ja -tapahtumat, tiedotustilaisuudet, vertaisryhmät, kerhot ja virkistystoiminta
- hengityshoidon apuvälineitä toimistolta jäsenhintaan
- Pirkanmaan Puhallus -jäsenlehtemme 4 krt/vuosi
- Hengityslehti 5 krt/vuosi

Myynnissä toimistollamme:
- tuloilmansuodattimia ikkunoihin ja tuuletusluukkuihin
- riittoisaa, hajusteetonta, säilytemyrkytöntä ja zeoliititonta pesuainetta 8 kg:n pakkauksissa sekä huuhteluainetta herkkäihoisille
- Pef -mittareita, suolapiippuja, nenähuuhtelukannuja, vesipiippuja
- adresseja jäsenhintaan

Muuta:
- Pef-arvojen mittausta toimistolla (Uloshengityksen huippuvirtauksen mittaaminen)
- Juhlia tulossa? Jäsenille vuokrattavissa 40 hengen kahviastiasto

ITSEKONTROLLIPISTE
toimistolla Kuninkaankatu 34 A 3
- avoinna toimiston aukioloaikoina
Itsekontrollipisteessä voivat yhdistyksemme jäsenet käydä mittaamassa verenpaineensa, Pef-arvonsa ja itsekontrollipisteessä on myös vaaka punnitusta varten.

Tietoa ja neuvontaa omahoidon tueksi:
Hengitysliiton korjausneuvojat neuvovat maksutta homevaurioihin, ilmanvaihto-ongelmiin, rakentamiseen ja muihin sisäilma-asioihin liittyvissä kysymyksissä.

ma–to klo 9 - 15 numerossa

Lisää aiheesta mm. näistä osoitteista:
www.hengitysliitto.fi/sisailma
www.sisailmayhdistys.fi
www.rakennustieto.fi
www.terveysilma.fi

Sisäilmainfopiste Tampereella ympäristötietokeskus Moreeniassa, Satakunnankatu 13 b, Patosilta. Avoinna ti 10-15, ke-to klo 10-18.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan ottaa 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt.
Lapsijäseneksi voidaan huoltajan suostumuksella hyväksyä alle 15-vuotias lapsi tai nuori. Lapsijäsenellä on yhdistyksen kokouksessa puhe-oikeus, mutta ei äänioikeutta.

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voi liittyä rekisteröity yhdistys, säätiö tai julkisoikeudellinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta.

Jäseneksi liitytään täyttämällä Jäseneksiliittymiskaavake ja palauttamalla se yhdistyksemme osoitteeseen Kuninkaankatu 34 A 3, 33200 TAMPERE.

Sähköisen jäseneksiliittymislomakkeen ja ohjeet löytyvät osoitteesta www.hengitysliitto.fi/liity-jaseneksi

JÄSENMAKSUT 2016

Varsinainen jäsen    23 €
Perheenjäsen          12 €
Nuorisojäsen           12 €
Lapsijäsen, alle 15 vuotta 0 €

Jäsenkortti sekä tilisiirtolomakke jäsenmaksusta lähetetään noin kahden kuukauden kuluessa. Jäsenyyden katsomme alkaneeksi heti liittymiskaavakkeen saavuttua meille ja näin ollen oikeuttamaan kaikkiin jäsenetuihin.

EsikatseluLiiteKoko
Hengitysyhdistyksen säännöt54.59 Kt